moz meta description
Vul de title tags meta description Fingerspitz.
Zoekopdrachten die voorkomen in je title of meta description worden vetgedrukt getoond en zijn dan breder. Als je rekening houdt met 49 tot 55 karakters voor de titles en 156 tekens voor de meta descriptions past het in de meeste gevallen.: 57 characters 81.6%. 56 characters 91.6%. 55 characters 95.8%. 53 characters 98.7%. 49 characters 99.9%. Introductie nieuwe tool voor title tags. Op Moz vind je een handige tool waarmee je kunt controleren of de lengte van je titles voldoen aan de nieuwe lay-out van Google zoekresultaten paginas.
Google update: dit moet je weten over de nieuwe richtlijnen voor meta-descriptions Marketingfacts.
Voor en na de update: oude meta-description boven en nieuwe, langere meta description onder. Niet alle zoekresultaten hebben een langere meta-description. Omdat veel bedrijven de pagina-omschrijvingen van hun website nog niet hebben ge├╝pdatet, zie je in de zoekresultaten nog niet bij alle zoekresultaten een langere meta-description. Paginas die zijn geoptimaliseerd voor SEO, volgens de oude richtlijnen voor meta descriptions ca. 145 160 tekens, behouden in de meeste gevallen namelijk hun ingestelde, korte paginaomschrijving. Niet bij alle zoekresultaten wordt een langere meta-description getoond. Betekent dit dat je nu al je meta-descriptions moet verlengen? Door meta-descriptions te verlengen, kun je meer ruimte innemen in de zoekresultaten dan een concurrent die nog een korte omschrijving gebruikt. Het kan dus zeker interessant zijn om hiermee te gaan testen. Wanneer je hiermee aan de slag wilt gaan, adviseren de onderzoekers van het toonaangevende Moz om circa 300 tekens aan te houden als nieuwe richtlijn voor de meta-description.
De juiste lengte van titles en meta-descriptions New Black.
In 999%, van de gevallen zal Google je hele titel tonen. Maar wij volgen liever Moz advies omdat letterlijk iets meer ruimte laat: hou ongeveer 55 karakters aan en 95% van je titels zal in zijn geheel worden getoond door Google.
De waarde van Google-SEO voor een B2C webshop. Case: Emob Scriptieprijs.
Opgeroepen op mei 14, 2016, van kissmetrics.com: https//blog.kissmetrics.com/social-media-and-seo/.: 8 Important Stats Gathered from Analyzing Over 18000, Small to Medium Ecommerce Sites. Opgeroepen op april 29, 2016, van kissmetrics.com: https//blog.kissmetrics.com/8-important-ecommerce-stats/.: 2015, mei 7. 8 Tips to Writing Killer Meta Descriptions to Increase Your CTR.
Langere meta description: aanpassen? Wiseo.
Volgens data van Moz was er in november een piek in de gemiddelde lengte van SERP snippets. Volgens data zijn nu al een groot deel van alle snippets langer dan 300 karakters en in 2018 wordt de 300 karakters lange meta description zelfs bijna standaard.
De ultieme on-site SEO checklist van 2018 Uncharted Digital.
Echter, uit onderzoek van Moz blijkt dat de gemiddelde meta-description zoals we die tegenwoordig in de zoekresultaten tegenkomen eerder de 300 tekens benadert. Ons advies is dan ook je meta-descriptions aan te passen en gebruik te maken van 300 tekens.
Langere meta description: aanpassen? Wiseo.
Volgens data van Moz was er in november een piek in de gemiddelde lengte van SERP snippets. Volgens data zijn nu al een groot deel van alle snippets langer dan 300 karakters en in 2018 wordt de 300 karakters lange meta description zelfs bijna standaard.
Tips voor een goede eerste indruk in Google's' zoekresultaten.
De Google SERP Snippet Optimization Tool helpt je bij het schrijven van je meta data en laat er ook direct een voorbeeld van zien. Dan hoef je dus niet steeds het aantal karakters van je title tag maximaal 70 en meta description maximaal 170 te tellen.

Contacteer ons

Op zoek naar moz meta description?