moz update
Why SEO is so freaking hard. Blog Koo.
Naast de vele kleine doordeweekse updates, zijn er ook al enkele grote updates geweest die de spelregels heel ingrijpend hebben veranderd. Zo hoorde je allicht al van de Panda, Pinguin, Hummingbird of Mobilegeddon update. Deze allen beschrijven zou me te ver leiden, daarom verwijs ik graag naar de Google Algoritme thread van Search Engine Land en het overzicht van alle updates van Moz.
De Google Penguin update: alles wat je moet weten. Next Marketing 2015.
Er zijn ontzettend veel verschuivingen te zien de afgelopen dagen en het lijkt steeds turbulenter te worden. Moz update hun post over de update de komende dagen regelmatig om te laten zien wat de precieze impact is van de wijziging bij Google.
Panda, Penguin, Pigeon: welke algoritme-updates voerde Google door?
De update is bekend komen te staan als Mobilegeddon, omdat niet-mobielvriendelijke websites er flinke schade door hebben kunnen oplopen. Die schade bleek uiteindelijk kleiner dan op voorhand gedacht op basis van de aankondigingen door Google, maar het geeft goed aan dat een moderne website vandaag de dag zowel op een desktop als op een mobiel apparaat goed leesbaar moet zijn. Overzicht van Moz.
Mobile friendly update: yay or nay? Searchresult, performancemarketing.
Moz bijvoorbeeld zegt iets minder mobielvriendelijke sites in de resultaten op de eerste pagina te zien, maar vindt de impact veel minder dan verwacht. De SEO-specialisten van Moz geven aan dat de verschillen aan het algoritme kunnen liggen, maar net zo goed aan ge├╝pdatete data door Google of sites die zich net voor de update al verbeterden.
De ultieme Anchor Teksten en SEO handleiding Stidolph.
Met bovenstaande voorbeeld vertel ik dus dat de woorden toonaangevende SEO website MOZ relevant is aan de link http//moz.com. Daarnaast wordt de anchor tekst tegenwoordig ook door Google gebruikt, om spam of over-optimalisatie van websites tegen te gaan. Dit kan er zelfs toe leiden dat Google penalties geeft aan websites die zich daar schuldig aan maken. Google Penguin: de update die alles veranderde.
Penguin update onderweg SEO forum SEOguru.
Google Pigeons Local search algorithm update 02/08/2014 Misschien omdat het vakantieperiode is, maar toch verbaasd het me dat ik de eerste ben die het hier maar meld: Google heeft een algoritme update uitgevoerd voor Local search: Google Pigeons. Lokale zoekopdrachten worden nog.
SEO nieuwsoverzicht SEOnieuws.
Degenen die middels GTM allerlei gebeurtenissen op de website willen meten in GA, hebben veel verschillende Universal Analytics tags. Google Owl Update moet nepnieuws tegengaan. 26 april 2017 Kim Pittoors. Gisteren heeft Google voor de verandering eens een algoritme update officieel aangekondigd.
Google's' mobiele SEO-update: de eerste resultaten Frankwatching.
Nu de hysterie rond Googles langverwachte ranking-update van de mobiele zoekresultaten wat is afgezwakt, zijn inmiddels de eerste resultaten van tests rondom de impact van deze update binnen. Deze zijn op dit moment nog erg pril, maar er zijn wel een aantal zaken duidelijker geworden. Verschillende internationale partijen zijn begonnen met het meten van de wijzigingen binnen de mobiele resultaten en de impact hiervan. Twee daarvan heb ik hieronder kort voor je op een rijtje gezet, met de belangrijkste bevindingen. Moz heeft een onderzoek uitgevoerd waarbij onder andere is gekeken naar de volgende metrieken: Mozcast mobile temperatures, aantal pagina 1 URLs met een mobile friendly tag en het verschil tussen de mobiele resultaten en de desktop-resultaten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moz update